Karnisi מעטפת דיגיטלית לעסקים https://karnisi.co.il/ שירותי שיווק ממומן לעסקים, בנית אתרים, דפי נחיתה וסדנאות עיצוב לעסקים Wed, 12 Jul 2023 12:10:32 +0000 he-IL hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.6.2 https://karnisi.co.il/wp-content/uploads/2020/02/favicon-150x150.png Karnisi מעטפת דיגיטלית לעסקים https://karnisi.co.il/ 32 32 הקשר בין תדירות/Frequency וירידה בביצועי קמפיין פייסבוק https://karnisi.co.il/facebook-frequency/ https://karnisi.co.il/facebook-frequency/#respond Wed, 12 Jul 2023 11:03:14 +0000 https://karnisi.co.il/?p=34947 המודעות הממומנות התעייפו לכם? בואו נכוון את הספוט על העניין 👇 אם אתם מעלים קמפיינים בפייסבוק, אתם בטח מכירים את זה שמודעה ממומנת עובדת מצוין במשך שבועות ואולי חודשים ובשלב מסוים מפסיקה להביא תוצאות. כן, זה קורה לרוב העסקים באיזשהו שלב. ברוב המקרים המודעה ממשיכה להיחשף לקהל שלנו, הכסף ממשיך לזרום אבל הלידים או המכירות […]

הפוסט הקשר בין תדירות/Frequency וירידה בביצועי קמפיין פייסבוק הופיע לראשונה ב-Karnisi מעטפת דיגיטלית לעסקים.

]]>
המודעות הממומנות התעייפו לכם? בואו נכוון את הספוט על העניין 👇

אם אתם מעלים קמפיינים בפייסבוק, אתם בטח מכירים את זה שמודעה ממומנת עובדת מצוין במשך שבועות ואולי חודשים ובשלב מסוים מפסיקה להביא תוצאות.
כן, זה קורה לרוב העסקים באיזשהו שלב. ברוב המקרים המודעה ממשיכה להיחשף לקהל שלנו, הכסף ממשיך לזרום אבל הלידים או המכירות שלנו יקרים, במקרה הטוב, או כלל לא מגיעים… במקרה הפחות טוב.

למה זה קורה ואיך מתמודדים? 🤓
————————

כשאנחנו מקימים קמפיין פרסומי בפייסבוק, אנו מגדירים את הקהל אליו אנחנו רוצים לחשוף את הפרסומים שלנו.

מספר האנשים שנכללים בקהל משתנה בהתאם להגדרות שלנו. מהרגע שנתחיל את הקמפיין, פייסבוק תחפש את אותו קהל שהגדרנו ותציג עבורו את המודעות שיצרנו.

מה קורה לאורך זמן? בגלל שגודל הקהל מוגבל, באיזשהו שלב הוא יחשף שוב ושוב למודעות שלנו. אז נכון, חזרתיות היא מרכיב חשוב בפרסום וכדי לגרום לעניין במוצר כלשהו, אנחנו מעוניינים לחשוף אותו מספר פעמים לקהל. מצד שני, ייתכן והפרסום שלנו אינו רלוונטי לגולשים מסוימים ואז ספק אם חשיפה חוזרת ונשנית באמת תעזור.

ברוב הקמפיינים נחווה ירידה בתוצאות ככל שתדירות הפרסום עולה. זאת אומרת שעליה בתדירות הפרסום לאותם אנשים, תגרום להתייקרות הלידים או המכירות.

 

אז מהי תדירות ואיך היא מחושבת?
————————

תדירות היא נתון מספרי שמייצג את מספר הפעמים הממוצע שהגולש נחשף למודעות שלנו. זאת אומרת שאם המודעה שלנו הגיעה פעם אחת לאלף אנשים שונים, התדירות שלנו היא 1.

לעומת זאת נניח, לצורך הדוגמה, שהמודעה שלנו הגיעה לאדם אחד בלבד 1000 פעמים, התדירות שלנו היא 1000.

ברוב המקרים התדירות תוצג כמספר עשרוני. אז למשל תדירות של 1.5 אומרת שחלק מהקהל נחשף למודעה יותר מפעם אחת ואחרים נחשפו רק פעם אחת. הממוצע הוא 1.5.

ולכן, כשאנחנו חווים ירידה בתוצאות קמפיין כלשהו, אנחנו ניגש לבדוק שהתדירות לא עלתה יותר מדי. בדרך כלל תדירות טובה תהיה בין 1 ל-3, כאשר 3 ומעלה היא תחשב לגבוה מדי.

 

איך ואיפה נבדוק את תדירות הפרסום?
————————

נכנס למנהל המודעות ונחפש את הנתון תדירות/ Frequency בטבלאות הנתונים של הקמפיין. אם הוא לא מוצג בטבלה, נלחץ על כפתור עריכת העמודות, נסמן אותו ב-V ונאשר.

 

גילינו שהתדירות גבוהה, מה עכשיו?
————————

אם באמת חווינו ירידה בתוצאות קמפיין שעבד לנו טוב עד לאותה נקודה, בדקנו את התדירות וגילינו שהיא גבוהה (מעל 3), נוכל לעשות כמה דברים:

💡 נתחיל ברענון המודעה שלנו. יכול להיות שהקהל כבר שבע מהמודעה הקיימת ושינוי בגרפיקה ו/או בטקסט ישנו את התוצאות.

💡 נרחיב קהלים. אם עד עכשיו פרסמנו לקהל של X אנשים, עכשיו נוכל לנסות להרחיב אותו על ידי הוספת תחומי עניין, מגדר, גיל, אזור גיאוגרפי וכד'.

💡 נשקול הפסקה קצרה בפרסום שבו חווינו את הירידה, נעלה קמפיין אחר עם הצעה שונה ולאחר תקופה נשוב ונעלה את אותו פרסום. במקרים רבים, הפרסום יחזור לתפקד כמו פעם, עד ששוב הטבע הפייסבוקי יעשה את שלו 😊

מקווה שהארתי לכם את מדד התדירות ושתדעו מה לעשות לכשתתקלו בו… הוא מגיע אל כולנו בסופו של דבר

הפוסט הקשר בין תדירות/Frequency וירידה בביצועי קמפיין פייסבוק הופיע לראשונה ב-Karnisi מעטפת דיגיטלית לעסקים.

]]>
https://karnisi.co.il/facebook-frequency/feed/ 0
מדבקות וואצאפ ממותגות https://karnisi.co.il/branded-whatsapp-stickers-post/ https://karnisi.co.il/branded-whatsapp-stickers-post/#respond Mon, 03 Jul 2023 16:02:27 +0000 https://karnisi.co.il/?p=34880 איך כל ההתמכרות הזו למדבקות וואצאפ התחילה? בהתחלה, כמו כולם, גם אני אספתי סטיקרים ששלחו לי בכל מיני הודעות אישיות או בקבוצות. לאחר מכן השתדרגתי והתחלתי לשחק קצת עם מדבקות אישיות של תמונות שצילמתי. חמוד אמרתי לעצמי אבל לא משהו מעבר שיכולתי ממש להתלהב ממנו. עם הזמן המדבקות שקיבלתי היו יותר ויותר יצירתיות, מצחיקות ומשוגעות, […]

הפוסט מדבקות וואצאפ ממותגות הופיע לראשונה ב-Karnisi מעטפת דיגיטלית לעסקים.

]]>
איך כל ההתמכרות הזו למדבקות וואצאפ התחילה?
בהתחלה, כמו כולם, גם אני אספתי סטיקרים ששלחו לי בכל מיני הודעות אישיות או בקבוצות. לאחר מכן השתדרגתי והתחלתי לשחק קצת עם מדבקות אישיות של תמונות שצילמתי. חמוד אמרתי לעצמי אבל לא משהו מעבר שיכולתי ממש להתלהב ממנו.

עם הזמן המדבקות שקיבלתי היו יותר ויותר יצירתיות, מצחיקות ומשוגעות, בקטע טוב, ואני המשכתי לאסוף ולאסוף את אלו שגרמו לי לצחוק או לחשוב.
היו התכתבויות שלמות שלא הייתי צריכה להקליד יותר מדי 😄 המדבקות דיברו בזכות עצמן והביעו את מה שרציתי להגיד.
התאבון שלי נפתח ואני שאוהבת להוסיף תיבולים לעסק ולהוסיף כלי עבודה שאלתי את עצמי איך אני יכולה למנף אותן לטובת העסק, איך אני יכולה להכניס פלפל לשיחות עסקיות וליומיום שלי ובאותו זמן לשווק את עצמי בחינם ולגרום לאפקט ה"וואו".
הבנתי שניתן לייצר סטיקרים לוואצאפ ממש בקלות ובמהירות בזכות קאנבה המהממת וכמה אפליקציות חינמיות.
הבנתי את העקרונות לעיצוב מדבקה,
מה נראה יותר טוב ומה נבלע,
הבנתי איך למקסם את השטח המוגבל שיש לנו לטובת המסר ואיך להציג בתוכו המותג.
והתגובות שמסביב חיזקו את ההבנה שמההתמכרות הזו אפשר להפיק תועלת רבה באופן ויראלי לחלוטין.

 

תכלס, מה כותבים במדבקות?
כדי שייתפסו ויהיו מעניינות, אני ממליצה לעצב מדבקות שמדברות את העסק שלך, בשפה שלך. כדאי שיעבירו מסר מעניין או משעשע שידבר למכנה רחב של אנשים, כזה שירצו לשמור ולהעביר הלאה.
חשבי על מילים,משפטים ותשובות לשאלות שאת כותבת על בסיס יומיומי בתוכן ההתכתבויות. את אלו הפכי למדבקות מעוצבות.

באחד הפוסטים שהעליתי ביקשתי רעיונות נוספים לעי וב כמדבקה והתשובות שקיבלתי היו מגוונות וקולעות למכנה באמת גדול של אנשים:

קבענו
סגור העניין
מכל הלב
סופ"ש נעים
בטיפול
טופל
אלופה!
קיבלתי
יום נפלא

תוכלי לעצב מדבקות עם שם הלקוח למשל "מזל טוב, דנה" או "חג שמח, אלון". תשומת לב קטנה שבוודאי תזכר ותעשה הרבה שמח בלב.

איך מכינים מדבקות לוואצאפ?
בהנאה ובקלות עם קאנבה המהממת ואפליקציות חינמיות.

הפוסט מדבקות וואצאפ ממותגות הופיע לראשונה ב-Karnisi מעטפת דיגיטלית לעסקים.

]]>
https://karnisi.co.il/branded-whatsapp-stickers-post/feed/ 0
5 טיפים לשדרוג דף הנחיתה https://karnisi.co.il/five-tips-for-upgrading-a-landing-page/ https://karnisi.co.il/five-tips-for-upgrading-a-landing-page/#respond Mon, 03 Jul 2023 15:54:34 +0000 https://karnisi.co.il/?p=34875 אני נוחתת בדפים רבים טובים ויפים שלפעמים זקוקים לשינוי קטן כדי להיות מכווננים יותר וממוקדים יותר, פעמים רבות זה באמת יושב על שינוי נקודתי ויחד עם זאת משמעותי. ריכזתי כאן 5 טיפים קלים שעוד היום תוכלו ליישם בדפי הנחיתה העסקיים שלכם: 1. מציגים את מספר הנייד שלכם בדף הנחיתה ומאפשרים לנוחתים בו לטלפן אליכם? מעולה! […]

הפוסט 5 טיפים לשדרוג דף הנחיתה הופיע לראשונה ב-Karnisi מעטפת דיגיטלית לעסקים.

]]>
אני נוחתת בדפים רבים טובים ויפים שלפעמים זקוקים לשינוי קטן כדי להיות מכווננים יותר וממוקדים יותר, פעמים רבות זה באמת יושב על שינוי נקודתי ויחד עם זאת משמעותי.

ריכזתי כאן 5 טיפים קלים שעוד היום תוכלו ליישם בדפי הנחיתה העסקיים שלכם:

1. מציגים את מספר הנייד שלכם בדף הנחיתה ומאפשרים לנוחתים בו לטלפן אליכם? מעולה! זה ממש כיף שאתם מנגישים את עצמכם למען אנשים שנמנעים ממסירת פרטים אישיים אונליין.

אז בואו נלך עוד צעד לקראת אותם מתעניינים ונהפוך את הטקסט לכפתור התקשרות שרואים רק כשגולשים מהנייד. בלחיצה אחת הגולש יגיע לחייגן ומכאן הדרך לשיחה אתנו קצרה ונוחה

2. כפתורי המדיה שמוצגים בדף הנחיתה ומקושרים לעמודי הרשתות החברתיות, לאתר האינטרנט או ערוץ היוטיוב שלנו חשובים מאוד, אנחנו מסכימים?
עם זאת, מקומם הנכון הוא בעמוד התודה.
אנחנו עובדים קשה כדי לייצר תנועה לדף הנחיתה שלנו שמכיל מידע ספציפי והנעה לפעולה אחת וברורה, למשל מילוי כתובת מייל בטופס
כשאנחנו מוסיפים כפתורים לדף הפייסבוק, לאתר האינטרנט או לערוץ היוטיוב שלנו, אנחנו בעצם מוציאים את הגולש מדף הנחיתה ואז הסיכוי שיזכור לחזור לדף שלנו יורד פלאים וככה התמסמה לנו המטרה. מנעו זאת ע"י העברת הכפתורים לדף התודה.

3. אם בטופס הדף הוספנו שדה למילוי כתובת מייל או מספר טלפון, נוסיף גם תיבת סימון ☑(Checkbox) שמאשרת קבלת דיוור למייל ו/או סמסים.
גם אם כרגע אנחנו לא מתכננים לדוור או לסמס תכנים, אנחנו בעד ראייה ארוכת טווח ואכיפת חוק הספאם שמחייב את אישור הגולש לקבלת מיילים.
ועוד תת-טיפ לטיפ: הגדירו את תיבת הסימון פעילה כברירת המחדל. ככה הגולש יחליט אם להשאירה מסומנת או להסיר את הסימון.

4. דף התודה הוא לא רק דף תודה, הוא נדל"ן שיווקי!
אם הגולש הגיע עד לדף התודה שלנו, אין ספק, הוא חם עלינו ועל מה שאנו מציעים.
זה המקום למנף את המעמד ולהציע לו הצעה נוספת, למשל: רכישת מוצר/שירות נלווים/משלימים, שיחת התאמה/ייעוץ, סרטון וידאו שמניע לפעולה נוספת ועוד אפשרויות. חשבו על הצעה יצירתית שיהיה מאתגר לסרב לה.

5. כמו בתחומי חיים רבים, גם בניית דף נחיתה היא לא "זבנג וגמרנו".
גם אם סיימנו לבנות את הדף, אנחנו מרוצים וכבר מקדמים אותו בדרכים מגוונות, חשוב להתמיד ולרענן את התוכן הקיים, לשכתב כך שיתאים לקהל שלנו, להוסיף מידע שעונה על שאלות/התנגדויות שעולות בשטח, לעדכן את התמונות ובקיצור – לטפח ולהשקות באהבה

התחברתם לטיפ מסוים? רוצים ליישם ויש לכם שאלה? כתבו לי כאן או בפרטי ואשמח לענות 😘

הפוסט 5 טיפים לשדרוג דף הנחיתה הופיע לראשונה ב-Karnisi מעטפת דיגיטלית לעסקים.

]]>
https://karnisi.co.il/five-tips-for-upgrading-a-landing-page/feed/ 0
6 מרכיבים שלא כדאי לכם לפספס בדפי הנחיתה שלכם https://karnisi.co.il/six-significant-components-of-a-landing-page/ https://karnisi.co.il/six-significant-components-of-a-landing-page/#respond Mon, 03 Jul 2023 15:18:45 +0000 https://karnisi.co.il/?p=34860   אחד המרכיבים החשובים ביותר בדף נחיתה הוא הטופס שמטמיעים בו.   טופס שהושקעה בו חשיבה יכול לעשות את כל ההבדל אם הגולש ימלא אותו ויהפוך ללקוח פוטנציאלי שלנו. הנה כמה נקודות חשובות שכדאי לזכור בעת בניית טופס:   1. שמרו על זה פשוט: ככל שתכלולו יותר שדות בטופס, כך קטן הסיכוי שמישהו ימלא אותו. […]

הפוסט 6 מרכיבים שלא כדאי לכם לפספס בדפי הנחיתה שלכם הופיע לראשונה ב-Karnisi מעטפת דיגיטלית לעסקים.

]]>

 

אחד המרכיבים החשובים ביותר בדף נחיתה הוא הטופס שמטמיעים בו.

 

טופס שהושקעה בו חשיבה יכול לעשות את כל ההבדל אם הגולש ימלא אותו ויהפוך ללקוח פוטנציאלי שלנו. הנה כמה נקודות חשובות שכדאי לזכור בעת בניית טופס:

 

1. שמרו על זה פשוט: ככל שתכלולו יותר שדות בטופס, כך קטן הסיכוי שמישהו ימלא אותו. היצמדו לפרטים החיוניים אלו שאתם באמת צריכים, כמו שם, דוא"ל ואולי עוד פיסת מידע אחת הכרחית למשל נייד.

2. דאגו לניראות מושכת: צורה משעממת ופשוטה נוטה פחות למשוך את תשומת הלב. השתמשו באלמנטים עיצוביים כמו צבע רקע, צבעים מנוגדים של שדות וטקסט, שדות רחבים וארוכים שיכילו מספר נייד/כתובת מייל וכד׳ ודאגו ש״הבמה״ של הטופס תהיה מזמינה.

3. הגדירו צבע נכון לכפתור שליחה: המנעו מצבע אדום לכפתורי שליחה. אמנם אין כלל קשיח לגבי הצבע של כפתור השלח, אבל בדרך כלל לא מומלץ להשתמש באדום כצבע הראשי של הכפתור. הסיבה לכך היא שאדום קשור לרוב לסכנה או לשגיאת מערכת ומחקרים מצאו שגולשים נמנעים ללחוץ עליו. במקום זאת, מומלץ להשתמש בצבע מושך ויזואלית ומנוגד לצבע הרקע. חלק מהאפשרויות הפופולריות שהוכחו כיעילות במחקרים כוללות ירוק, כחול וכתום, אך בחירת הצבע צריכה להיות תלויה בעיצוב הכללי ובמיתוג של הדף.

4. נסחו מיקרו קופי לכפתור השלח: כתבו טקסט ברור ותמציתי שישקף את מה שיקרה כשהמשתמש ילחץ על הכפתור למשל "שלח", "הורד עכשיו", "קבל את המדריך בחינם" או תקלילו ונסחו טקסט כמו ״קליק אחד והמדריך בדרך אליכם״ או ״קרני, אשמח להצטרף״, שלבו הומור/קריצה איפה שניתן ובמינון נכון.

5. בקשו אישור לשליחת חומרים פרסומיים: תיבת סימון לאישור קבלת חומרי דיוור בטופס דף נחיתה מתייחסת בדרך כלל לשאלה האם המשתמש רוצה לקבל הודעות דוא"ל עתידיות או חומרי קידום מכירות מהחברה או הארגון. על ידי סימון התיבה, המשתמש נותן את הסכמתו לקבל חומרים אלו. למשתמשים צריכה להיות הבחירה להצטרף או לבטל קבלת הודעות עתידיות, והבחירה שלהם צריכה להיות מכבדת על ידי החברה או הארגון. בנוסף, חשוב להיות שקוף לגבי סוג החומרים שהמשתמש צפוי לקבל אם יסמן את התיבה. זה יכול לכלול ניוזלטרים, הצעות קידום מכירות או חומרים שיווקיים אחרים.

6. בדקו ובצעו אופטימיזציה: נסו וריאציות שונות של טפסים כדי להבין מה עובד הכי טוב. בחנו בכל פעם אפקט של שינוי קטן כמו סוג שדה, הנעה לפעולה וכד.
עובדים עם הקווים האלו? מעולה!

 

קיבלתם רעיון חדש לשיפור? נסו אותו ואל תשכחו לשתף אותי
אני פה לכל שאלה ❤

קרני

הפוסט 6 מרכיבים שלא כדאי לכם לפספס בדפי הנחיתה שלכם הופיע לראשונה ב-Karnisi מעטפת דיגיטלית לעסקים.

]]>
https://karnisi.co.il/six-significant-components-of-a-landing-page/feed/ 0
Google Forms – אם לא נשאל איך נדע https://karnisi.co.il/google-forms/ https://karnisi.co.il/google-forms/#respond Sun, 02 Jul 2023 14:38:59 +0000 https://karnisi.co.il/?p=34847 מכירים Google Forms, כלי חזק ליצירת טפסים וסקרים מותאמים אישית אונליין, זה שכל עסק שעוסק בסדנאות ומספק שירותים צריך לאמץ? אז מה יש בו שאני כל כך אוהבת ושעוזר לי לנהל את העסק? נתחיל בזה שהוא סוגר לי את כל הפלואו לפני ואחרי העברת סדנה, הוא גדוש באפשרויות והוא חינמי 🙂 זה 1 🙂 2. […]

הפוסט Google Forms – אם לא נשאל איך נדע הופיע לראשונה ב-Karnisi מעטפת דיגיטלית לעסקים.

]]>
מכירים Google Forms, כלי חזק ליצירת טפסים וסקרים מותאמים אישית אונליין, זה שכל עסק שעוסק בסדנאות ומספק שירותים צריך לאמץ?
אז מה יש בו שאני כל כך אוהבת ושעוזר לי לנהל את העסק?

נתחיל בזה שהוא סוגר לי את כל הפלואו לפני ואחרי העברת סדנה, הוא גדוש באפשרויות והוא חינמי 🙂 זה 1 🙂

2. אז כחלק מהכנה מקדימה לקראת סדנאות אני שולחת למשתתפים שלי שאלון קצר אך מדויק שישקף לי את הרמה המקצועית (מתחילים/שולטים/מתקדמים), הצרכים והציפיות שלהם מהסדנה. ככה התכנון וסדר הנושאים מותאמים למשתתפים, אני מכוונת לנושאים שעלו בשאלון ודואגת לתת כמובן את האקסטרה ידע

3. כדי לסגור את הקצוות, וזה החלק המעניין אני שולחת למשתתפים סקר משוב לאחר הסדנה וממש בודקת האם היא היתה שווה. ממש ככה, רק דרך שאלות ממוקדות, למשל: ״האם החומר הועבר בצורה ברורה ומובנת?״, ״האם את.ה מרוצה מהתכנים שהועברו בסדנה?״ וגם שאלה שיכולה ממש למקד ולעזור לי להשתפר: ”מה אהבת ומה אני יכולה לשפר לפעם הבאה?״

4. את השאלון אני בונה מסוגים שונים של שאלות למשל בחירה מרובה/תיבת סימון/תשובה קצרה/ תפריט נפתח/סולם ליניארי ועוד ועוד, שיהיה מעניין ומדויק לנושא שאותו אני מודדת.

5. יתרון ויזואלי חזק שאני מאוד אוהבת הוא ניתוח נתונים בזמן אמת דרך תרשימים וגרפים. לגמרי מאפשר לי לקבל את התמונה המלאה במהירות ובקלות בכל נקודת זמן

6. באמצעות הכלי המטורף הזה אני מקבלת מידע מהלקוח שמעוניין בשירות מסוים, בדרך כלל לקראת תחילת התהליך. לדוגמה לקוח שמעוניין בכרטיס ביקור דיגיטלי עונה על שאלון שהמטרה שלו היא לאסוף את כל המידע שיוצג בכרטיס. חוסך לי ולו זמן יקר של תשאול טלפוני ומרכז את כל המידע במקום אחד

7. בניית טופס בן 4-6 שאלות מצריך בערך 15 דקות, זה הכל. מטורף! תוסיפו עוד 3 דקות של פתיח והסבר קצר על מטרת השאלון ויש לכם את זה

8. כמו שרמזתי בהתחלה, הכלי הזה מתאים לכל סוג עסק בין אם קטן/בינוני/גדול, נותן שירות או מחזיק מלאי. הרעיון הוא להתאים את השאלות שימדדו צורך/רצון/העדפה/שביעות רצון וכל מה שתרצו

מזדהים עם זה או שטרם התנסתם? כתבו לי.
אשמח לדעת איפה אתם משלבים או חושבים לשלב אותו בעסק שלכם 💭💥

הפוסט Google Forms – אם לא נשאל איך נדע הופיע לראשונה ב-Karnisi מעטפת דיגיטלית לעסקים.

]]>
https://karnisi.co.il/google-forms/feed/ 0